Onsdag 25. mai  2022 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Til salgs
 » Velkommen
 » Førere
 » Båter
 » Team
 » Bildegalleri
 » Kontakt personer
 » Linker
 » Sponsorer
 » NM resultat liste i v25
 » Avis artikler
 » Filmer
 INFORMASJON: Nyheter
Race rapport fra Kristiandand Grand Prix


V-25 båtene klare for race:)

Ino Andre Nilsen fra media linja på hia, stilte opp for å filme:)

Ino og Erling foretar inspeksjon av en uheldig T-250 fører

Båtsport er en gentlemans sport. Her hjelper konkurrentene Erling og Erik hverandre med å fylle bensin:)

Pallen i Kristiansand

Å vinne har sin pris:)
Kristiandsand Grand Prix

27.08.05 var det duket for Kristiansand Grand Prix i Marvika. Lørdag begynte med pøs regn, og det så ut til å bli vanskelige kjøreforhold. Etter en rask og bra gjennomgang i sekretariat og på teknisk, var Nakkestad Racings førere Erling og John Rune klar for trening. John Rune hadde trent mye forut for løpet, mens Erlings studiestart la en sterk demper på hans race forberedelser. Begge to bestemte seg for å gjøre det meste ut av treningen. Treningen fortalte at dette kom til å bli et spennende og utfordrende race. Banen var lagt inn med en rekke utfordrende og spennende svinger, uten å gå nevne verdig ut over sikkerheten. Det ble tidlig klart at nøkkelen til gode plasseringer i dette racet lå i å takle disse.

Etter treningen var det duket for tidskvalifiseringen. Det var lenge usikkert om tidskvalifiseringen måtte kjøres om igjen, grunnet problemer med tid tagningen. For v25 ble problemet ordnet opp i, mens t250 måtte kjøre om igjen. Dette ble derimot ikke møtt med merkbar protest fra noen, ettersom man hadde god tid og alle deltakende synes lysten på å nyte denne fine race dagen så lenge som mulig. I tidskvalifiseringen endte Erling på 4 plass tett etterfulgt av lillebror på 5.

1 heat: Med start posisjonene 4 og 5 plass for Nakkestad Racing, så det ikke lyst ut med tanke på pall plassering. Både Erling og John Rune fikk derimot en tålig god start. Det skulle derimot forandre seg etter første svingen, hvor brødrene gjorde det trangt for hverandre og i sikkerhetens ånd senket farten. Dette førte til at begge kom litt på hælene, og noen dårlige svinger etter så lå Erling på 6 tett etterfulgt av broderen på 7. Nakkestad Racing måtte nå gå i kjelleren. Der var det derimot ikke mye å hente. For lite trening på Erling og John Runes nye sikre og gode kjørestil, førte til slutt til en skuffende 5 og 6 plass.
Resultat:
1. Eirik Skaiaa
2. Eirik Danielsen
3. Alex Krossen
4. Mattias
5. Erling Nakkestad
6. John Rune Nakkestad
7. Andreas Dahlstrøm

2 heat: Erling og John Rune var heldige og holdt start posisjonene sine 4 og 5, siden
Matias var debutant. Heldigere skulle de bli. Alex fikk noe feil med motoren og fikk ikke startet. Hvilket førte til at Erling og John Rune plutselig lå på 3 og 4 plass, uten engang å ha kjørt forbi noen. Dette tente Erling skikkelig og han la ut på jakt etter Erik Danielsen. Det ble en knall hard og fair fight hvor Erling kjørte over evne, noe som førte til en innersving på Erik og to farts tverrer. Tverrene kom derimot etter at Erling hadde passert Erik og han klarte å holde unna. John Rune var mindre heldig som etter en lang og hard fight måtte se seg forbikjørt av Alex og ble til slutt disket for feil ved kjøring.
Resultat:
1. Eirik Skaiaa
2. Erling Nakkestad
3. Eirik Danielsen
4. Alex Krossen
5. Mattias
6. Andreas Dalhstrøm
John Rune Nakkestad Disket.

3 heat: Erling startet nå i 3 start posisjon, mens John Rune startet i sjette. Erling klarte aldri å nærmere seg tilstrekkelig Erik Danielsen. Isteden holdt en dyktig Alex på å ta igjen Erling. Erling klarte med nød og neppe å holde unna, mens John Rune nok en gang ble disket.
Resultat:
1. Erik Skaiaa
2. Erik Danielsen
3. Erling Nakkestad
4. Alex Krossen
5. Andreas Dahlstrøm
John Rune Nakkestad og Matias disket.

Heat resultatene gav følgende sammenlagt resultat;
1. Erik Skaiaa
2. Erik Danielsen
3. Erling Nakkestad
4. Alex Krossen
5. Matias
6. Andreas Dahlstrøm
7. John Rune Nakkestad

Alt i alt et greit gjennomført race uten store uhell. Vi gleder oss til neste gang:)

SØK


Copyright © 2005
  Utviklet av iServ AS