Torsdag 26. mai  2022 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Til salgs
 » Velkommen
 » Førere
 » Båter
 » Team
 » Bildegalleri
 » Kontakt personer
 » Linker
 » Sponsorer
 » NM resultat liste i v25
 » Avis artikler
 » Filmer
 INFORMASJON: Nyheter
Erling endte på 2 plass i Lillesand!Nakkestad Racing familien:)
For Nakkestad Racing var det spennende om Erling og John Rune kunne stille til start i Lillesand. Styre bøylen på Erlings båt brakk under klar gjøringen av båten, mens John Runes båt enda ikke var tørket godt nok etter støping.

Walter Widmer kjente en som kunne sveise, så Erlings styre bøyle ble raskt fikset. John Runes støping ble også godkjent. Begge kunne dermed stille til start.

Under tidskvalifiseringen var John Rune uheldig og tverret, slik at han endte med dårligst start spor. Erlings tidskvalifisering var uten uhell, og fikk tredje beste start spor. Erik Skaiaa vant overlegent tidskvalifisering foran Alex Krossen, mens Andreas Dahlstrøm fikk fjerde beste tid.

1 heat:
Forholdene i Lillesand er ofte krevende, årets båtrace var intet unntak. Nakkestad Racing bestemte seg således for å kjøre med litt ekstra marginer. Kicket ble derimot for stort for John Rune, da han nesten klarte å ta igjen sin team kamerat Erling. Han kjørte uten noen marginer og det endte med at han til slutt gikk rundt. Erling kjørte derimot sikkert, men klarte aldri og nærmere seg Erik og Alex og endte dermed på en tredje plass. Resultater fra første heat ble dermed følgende;
1. Erik Skaiaa
2. Alex Krossen
3. Erling Nakkestad
4. John Rune Nakkestad
5. Andreas Dahlstrøm
John Rune gikk rundt like etter mål plassering og endte dermed på fjerde plass.

2 heat:
Det var kun Erling som kunne stille til start i 2 heat. John Runes båt og motor var enda ikke helt start klar etter at han gikk rundt. Erling fikk en kjempe start og fikk fra starten en god ledelse på Alex. Alex hadde derimot et bedre sport på første bøye og klarte å komme seg forbi. Farten til Alex og Erling var nokså lik og ved andre bøye klarte Erling og lure seg forbi på inn siden. Kampen var derimot ikke over før Alex prøvde seg på samme knep på samme bøye. Svingen ble for brå og det hele endte opp med en tverr.
Resultat 2 heat;
1. Erik Skaiaa
2. Erling Nakkestad
3. Alex Krossen
4. Andreas Dahlstrøm

3 heat:
John Rune fikk fikset båt og motor i tide og var klar til start. Alt lå til rette for en et spennende 3 heat. Kunne Erling klare å holde seg foran den dyktige Alex , å sikre andre plass sammenlagt? Ville John Rune gå rundt igjen? Alex fikk en fryktelig god start og lå foran Erling på første bøye. Erling hadde allikevel et bedre spor og etter første bøye lå Alex bare litt foran. Erling fikk dermed beste spor på tredje bøye og utnyttet dette og tok en betryggende ledelse. Erling holdt Alex bak seg hele tredje heat, men klarte aldri å nærmere seg en suveren Erik. John Rune tok 3 heat som trening og hadde ingen uhell.
Resultater 3 heat:
1.Erik Skaiaa
2.Erling Nakkestad
3.Alex Krossen
4.Andreas Dahlstrøm
5.John Rune Nakkestad

Sammenlagt Resultat;
1.Erik Skaiaa
2.Erling Nakkestad
3.Alex Krossen
4.Andreas Dahlstrøm
5.John Rune Nakkestad

Nakkestad Racing endte dermed for første gang i år på pallen. Vi håper at det er et tegn på at vi er på rett kjøl og gleder oss til neste race som er på hjemmebanen vår i Marvika Kristiansand. Vi sees:)

SØK


Copyright © 2005
  Utviklet av iServ AS